изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:09 EEST
АЛБЕНА ПРЕДСТАВЯ НОВОСТИТЕ ЗА СЕЗОН 2013 Г.    
ТуризъмНовостите в курорта Албена за сезон 2013 г. ще бъдат представени по време на започващата днес международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, която ще продължи до 16 февруари в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР в София.


От курорта напомнят, че 61 на сто от плажната му ивица е предназначена за безплатно плажуване. Албена отново предоставя на гостите си, резервирали почивка по формулите ол-инклузив и ултра ол-инклузив, както и на тези, предпочели почивка в хотелите „Фламинго Гранд”, „Лагуна Маре”, „Калиопа” и „Боряна”, безплатно по 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Гостите, отседнали в хотелите „Добруджа”, „Доростор”, „Камелия”, ще могат да се възползват от по един преносим безплатен чадър на стая на свободните площи на плажа. Цените за ползване на чадъри, шезлонги и шалтета от външни гости на плажа са намалени през 2013 г. като цената за ползване на чадър е 6 лв. на ден, за шезлонг - 4 лв., а за шалте – 2 лв.

Курортът ще посрещне Лято'2013 с нови дървени пътеки по плажа за инвалиди и детски колички. За семействата с малки деца и бебета ще предоставим специални шезлонги за бебета. Ще има нови модерни детски площадки около хотелите „Нона”, „Калиопа”, „Гергана”, „Вита Парк”, „Ралица Супериор”, „Оазис” и пред ресторант „Компас”.

На брега в Албена ще продължи безплатното ползване на игрищата за плажен волейбол, плажен тенис, плажен футбол. За предстоящия сезон ще бъдат изградени три нови игрища за плажен тенис.

Хотел „Амелия”, който носи името на американката Амелия Ерхарт - първата жена в света, извършила самостоятелен полет над Атлантика, ще сияе с нов блясък. Всички стаи ще бъдат освежени, като гостите ще бъдат зарадвани и с 40 новоизградени луксозни стаи, както и с изцяло обновено фоайе.  Напълно реконстроираният ресторант на плажа "Рай" ще обслужва гостите от хотелите „Ралица Супериор”, „Ралица”, „Вита Парк” и „Ком” от 11 до 16,30 часа, а вечер ще работи като а-ла карт ресторант и коктейл бар с жива музика, за всички гости на курортен комплекс Албена. През сезон 2013 за първи път в България Албена ще предложи удължена закуска до 12 часа в хотел „Боряна” и до 11 часа в хотел „Лагуна Маре”. През 2013 г. хотелите „Боряна” и „Лагуна Маре” ще са по формула на нощувка със закуска или закуска и вечеря. Гостите на хотелите „Компас”, „Панорама” и „Магнолия” ще имат възможност да обядват на плажа в ресторант „Доростор” от 12:30 часа до 14:30 часа.

Успешната и търсена програма Dine around продължава и през новия сезон, като за гостите, резервирали хотелите „Калиакра”, „Гергана”, „Сенди Бийч”, „Мура”, „Славуна” и „Лагуна Бийч” тя ще е валидна през целия сезон. За всички останали хотели тя ще е валидна за периода до 30 юни и след 2 септември. Както и през предходните два сезона, гостите, закупили ваканция в Албена с минимален престой една седмица на ол-инклузив или ултра ол-инклузив ще имат възможността да посетят а-ла карт ресторанти по избор и да се насладят на един обяд и една вечеря, избирайки от богатите и разнообразни менюта. Туристите ще имат възможност и следващия сезон да избират от 6 тематични ресторанта. Ресторант Ciel Bleu е с френски главен готвач, „Калиопа” е гръцки ресторант, мексикански ресторант е „Текс – Мекс”, италиански е „Ти Aмо”, където има и италиански главен готвач, другите ресторанти са „Поко Локо” и „Зелена ябълка”. Тематичните вечери и градинските партита ще са основният акцент в предлагания продукт през сезон 2013. Мексиканска, италианска, гръцка и френска тематични вечери ще бъдат предлагани в част от ресторантите. И през сезон 2013 г. прясната риба и морските деликатеси ще присъстват неотменно на бюфет масите. В Албена държат не само на вкусната, но и на здравословната, първокласна храна, което в комбинация с висококачественото обслужване, затвърждава курорта като най-доброто място за почивка с високо качество по българското Черноморие.


 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРЕДСТАВЯ НОВОСТИТЕ ЗА СЕЗОН 2013 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди