изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:03 EEST
В Ню Йорк плащат по-малко за отопление с ток, отколкото в София    
Новини“Пращам ви сметката ни за ток от миналия месец”, пише Боян. “Ню Йорк е най-скъпият град в Щатите и въпреки, че се отопляваме изключително на ток, както виждате сметката ни е само 93 долара за най-стyдените месеци”, уточнява нашият читател.

“Пращам ви сметката ни за ток от миналия месец”, пише Боян. “Ню Йорк е най-скъпият град в Щатите и въпреки, че се отопляваме изключително на ток, както виждате сметката ни е само 93 долара за най-стyдените месеци”, уточнява нашият читател. Той очевидно не е забравил родината, защото добавя, че за жалост в България горките хора ги скyбят отвсякъде. "Затова и нямаме никакво намерение да се връщаме натам", завършва българинът, живеещ в САЩ.

Потърсихме аналог сред обикновени клиенти на ЧЕЗ в София. Оказа се, че семейство от двама души, обитаващо апартамент от 60 квадрата има сметка за януари от 157 лева – малко над 100 долара. За доходите на двете семесйства няма да правим сравнение.

При това то също се отоплява на ток и декември е един от най-студените месеци. От писмото на Боян не личи да се притеснява от парите, които ще даде за ток през януари, вероятно защото ЕРП-тата им не са чешки или австрийски концесионери като българските. Или пък при тези цени не е никакъв проблем хората да си плащат енергията.

БЛИЦ приканва своите читатели от чужбина да изпращата на e-mail: news@blitz.bg сметките си за ток от нормалните държави, в които живеят.

www.blitz.bg

 


Сходни връзки

В Ню Йорк плащат по-малко за отопление с ток, отколкото в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди