изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:22 EET
Новата Калинка Юлиана Иванова готова да подаде оставка    
Новини

Новият председател на ДКЕВР Юлиана Иванова обяви на втория ден от назначението си, че е готова да подаде оставка, информира БНР. Причината е скандалът с интернет магазина, от който са продавани незаконно цигари, за което първи писа "Труд".



Онлайн търговията с цигари е забранена от средата на 2012 г. Иванова обясни гафа с пропуск на юристите на фирмата й: "Било е грешка на моите юристи, които са се занимавали с това, тъй като явно не са намерили тази законова рамка, която казва, че продажбата на цигари в интернет е забранена. Това беше коригирано още снощи. Моя грешка е, ще си поема санкциите за това. Ако чак трябва да се стигне до там, включително и оставка."

Юлияна Иванова разказа как е започнала да се занимава с онлайн търговия: "Когато спрях да се занимавам с областта енергетика, от две години насам, това ми се видя доста интересно и ниша, която в момента не е толкова развита в България - супермаркет в интернет - улеснение на потребителите, особено на жените, които са заети по цял ден. Благодаря на тези хора, които го направиха, защото, не знам, сигурно вече всички са го виждали, дизайът му е уникален."

Фирмата, собственик на онлайн магазина, вече има нов управител, обясни новият шеф на ДКЕВР: "Няма да крия, това е синът ми, който е млад и има интерес да се занимава в тази област."

На въпрос дали поставя премиера Борисов в неудобна ситуация заради извършваната до сега незаконна дейност, регулаторният шеф поясни: "Извинявам се на премиера Борисов, а благодаря на журналиста, който го е написал това нещо, защото и аз не знаех, че е незаконно. От вчера знам."  http://www.trud.bg/

КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО: Шефката на ДКЕВР продавала незаконно цигари

 


Сходни връзки

Новата Калинка Юлиана Иванова готова да подаде оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди