изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:01 EEST
Дойде Стоичков и ЦСКА вкара 6    
СпортХристо Стоичков дойде и ЦСКА най-накрая победи. Треньорът на "Литекс" изгледа разгромния успех на "червените" над почти неизвестния грузински "Чихура" - 6:1. Визитата беше логична - Камата ще изведе своя тим в първи мач за сезона срещу ЦСКА на "Българска армия" на 2 март, но едва ли е разбрал много от проверката точно срещу този съперник.

Ден по-рано "Чихура" падна и от "Локо" (Сф) с 0:1. Не е ясно в кой от двата мача грузинците са били с титулярите и в кой с резервите.
И все пак в лагера наЦСКА трябва да се радват по няколко причини. На първо място - този мач не завърши със станалото традиционно 3:3, довело до куп коментари и съмнения за черно тото в последните дни. Второ - дошлият от Китай нападател Мартин Камбуров пак се доказа като голова машина и заби първия си хеттрик. Трето - новата уругвайска перла Игнасио Варела вкара дебютен гол за ЦСКА (разписаха се още тъмнокожите Абел Анисе и Нджонго Присо). Четвърто - цели 45 минути след почти една година отсъствие от терена изигра Спас Делев. Въпросът е дали ще върне формата си от звездните си години на "Армията" или ще се нареди във витрината на провалените завръщания.
И последно - изпълнителният директор Георги Илиев-Майкъла този път няма основания да "дърпа ушите" на треньора Миодраг Йешич. Не че сърбинът го послуша за ротациите и многото смени, защото пак пусна напълно нов отбор през второто полувреме. Но този път резултатът е убедителен, въпреки че беше постигнат срещу най-невзрачния съперник от предсезонната подготовка. Няма смисъл от шефски забележки с изключение на един факт - голът на съперника отново бе от дузпа, а тимът на Йешич допуска подобни ситуации в почти всеки от предсезонните мачове.
В същото време Марсиньо и Антон Карачанаков напуснаха лагера на ЦСКА за контролни прегледи в истанбулската клиника "Аджъбадем".  http://www.trud.bg
 


Сходни връзки

Дойде Стоичков и ЦСКА вкара 6 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди