изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:50 EEST
МИНИСТЪР ДЕЛЯН ДОБРЕВ ПОСЕТИ ЩАНДА НА АЛБЕНА ВЪВ ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО    
ТуризъмМинистърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев откри XXX юбилейно издание на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО в София, след което посети щанда на най-голямата туристическа компания в България „Албена” АД, заедно със своя син, съобщиха от пресцентъра на туристическото дружество.

Гостите са били посрещнати от Йовка Страшилова – зам.-директор „Продажби”, и Руслан Йорданов – PR и ръководител сектор „Реклама”. Синът на министъра е бил зарадван със семейна игра „Ваканция в Албена”, а подаръкът за дъщеря му е новата кукла Албена с национална носия. Министърът е бил запознат с хода на ранните записвания в курорта. Той е поздравил екипа на туристическата компания и пожелал успешен сезон.

Щандът на „Албена” АД е един от най-посещаваните на изложението, което се провежда в Интер Експо Център. На него желаещите да почиват имат възможност да се запознаят с най-новия каталог на курорта за Лято 2013, както и с най-атрактивните оферти.

На 15 февруари „Албена” АД ще има презентация от 10 до 11 часа в зала „Мусала”, на която ще бъдат представени новостите за предстоящия сезон.

НДТ

 

 


Сходни връзки

МИНИСТЪР ДЕЛЯН ДОБРЕВ ПОСЕТИ ЩАНДА НА АЛБЕНА ВЪВ ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МИНИСТЪР ДЕЛЯН ДОБРЕВ ПОСЕТИ ЩАНДА НА АЛБЕНА ВЪВ ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО
Автор: Anonymous да 2013-02-15 @ 16:32 EET
ТОВА МЕКЕРЕ ХИЧ НЕ МУ ПУКА КАКВО СТАВА В ДЪРЖАВАТА?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди