изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:18 EEST
Нов в "Левски" изуми ръководство и треньори    
Спорт"Левски" се ядосва за новия словенец Рене Михелич. Халфът, привлечен под наем от португалския Насионал (Мадейра), игра вече в два „сини" мача - общо 76 минути. И показа всичко друго, но не и качества за титуляр. А Рене почти не е прекъсвал подготовката, тъй като в Португалия зимната пауза е минимална, уточнява в. "Труд". И не би трябвало да има проблеми с игровия ритъм.

Михелич демонстрира също рядка липса на дефанзивни умения, а е взет за вътрешен полузащитник. Елементарно проучване показва, че словенецът в своята кариера е играл предимно като „десетка" - атакуващ халф. Нищо чудно отсъствието на класа у него да се дължи използването му на грешна позиция.

Рене ще излезе днес срещу арменския Импулс в контролата в Кипър, в която ще бъдат използвани предимно резерви. А в неделя се планира срещу Ростов да бъде репетиран вариант на титулярния състав. Вероятно проверката с руснаците ще е решаващ тест за Михелич. Но дори словенецът да стане поредният трансферен провал, поне ще излезе евтино за разлика от доста други. Халфът дойде под наем до юни срещу сума, която не е едра, не взема и особено голяма заплата.

За разлика от Рене, другият новак Гари Мендес Родригес въодушеви „сините" и на тренировките, и при дебюта си за 2:2 с Дукла (Прага) в сряда. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нов в "Левски" изуми ръководство и треньори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди