изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:35 EEST
ГЕНОЦИД: Не пощадиха и Ст.Мутафова-3000 лв за парно    
Новини

Над 3000 лева сметка за парно е получила голямата българска актриса Стоянка Мутафова. Освен гигантската сметка за отопление българската звезда е получила и сериозна сума за ток.



"Имам 700 лева пенсия, а сметката ми за парно е 3000 лева...Обади се една госпожа и ми вика: Ще Ви съдим, плащайте. Сега плащам на части, разсрочено по 500 лева, а чух, че други давали само по 100 -ина", разказва Стоянка Мутафова пред вестник "24 часа". Тя, дъщеря ми, Муки, се занимава със сметките, но ми каза, че и сметката за ток никак не е малка за този месец. 15 години стаж, не й стигат за пенсия. Трябва да мисля и за нея", казва още Мутафова и подчертава: Та трябва допълнителен лев, за да живееш като хората. Оцеляваме трудно, ако може да перифразирам, "Остаряваме бавно"... Но трябва и да живееш. Печелила съм много пари, но съм ги харчила. Щом съм ги похарчила, значи не са били чак толкова много. Има артисти-бизнесмени, но не съм от тях. Аз си знам моето поприще, за него съм родена, разказва с мъка актрисата.

"Де да имах сега едно магазинче, но мен не ме бива в тези работи. Виж какво правят тези в Холивуд - печелят, а после влагат, умножават, защото знаят, че славата е до време. Днес си на върха, утре никой не те помни. Осигуряват и деца, и внуци, и правнуци. А ние тук...казвам ти истината", казва още Стоянка Мутафова.

"Все пред очите са ми оние стари кранти - кобилите, които впрягаха навремето в гальоти да влачат въглища от гарата. Кожа и кости, жилите им изпъкнали. На края падат от изтощение и край. И водят някоя друга взела-дала на това място...Та и ние така...като тие кобили. Ама на, не се научих да стоя мирно", разказва още голямата българска актриса. /БГНЕС

ХВАНАХА СЛУЖИТЕЛИ НА "ЕНЕРГО-ПРО" ДА СЪДЕЙСТВАТ НА ЦИГАНИ ОТ ДОБРИЧ ДА КРАДАТ ТОК

 


Сходни връзки

ГЕНОЦИД: Не пощадиха и Ст.Мутафова-3000 лв за парно | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГЕНОЦИД: Не пощадиха и Ст.Мутафова-3000 лв за парно
Автор: Anonymous да 2013-02-16 @ 10:17 EET

парното и тока се измерват в съответните им мерни единци ,а не по имената на потребителя.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди