изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:52 EET
Учителка в Поморие опита да удуши 12-годишно дете    
Новини Дете беше душено и удряно от учителката си в училище в Поморие. Преподавателката е отстранена от длъжност, съобщи bTV.

След побоя 12-годишният Ангел е откаран в безсъзнание с линейка на Спешния център в бургаската болница. По шията му личат белези от душенето от учителката. Бащата научил по телефона от лекарите.

„Директорът ме чакаше пред отделението и ми каза, че госпожата го е хванала за гушата и ударила в стената. В последствие минала друга госпожа и казала „чакай, какво правиш”. Ако не е минала тя. не знам какво е щяло да стане", заяви бащата Бойко Стоименов.

Пройка Кючукова преподава информационни технологии в поморийското училище „Иван Вазов". По обясненията на ученика до нападението се стигнало, след като той залитнал към учителката, а тя помислила, че е нарочно.

Това не е първа проява на насилие от страна на преподавателката, разказват учениците. Тя си е позволявала да заключва деца по стаите, да ги удря с дневника по главата. Родителски комитет е събрал подписи с искане за отстраняването й.

„Ще затегнем контрола, това е ясно, но чакаме становище от страна на полицията, в момента се преглеждат и видеокамерите", обясни кметът на Поморие Иван Алексиев.

Учителката Пройка Кючукова е отстранена от длъжност. Директорът даде обяснения пред образователния инспекторат, а бащата на 12-годишния Ангел е подал жалба в полицията и прокуратурата. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Учителка в Поморие опита да удуши 12-годишно дете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди