изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:48 EEST
Финансов хороскоп: 2013 г. между възхода и падението    
Хороскоп Финансов хороскоп: 2013 г. между възхода и падението

Овен

Хайде на бонусите

Финансовата 2013-а ще бъде много успешна за представителите на зодия Овен. А най-хубавото е, че парите няма да закъснеят нито ден - още в първите месеци на годината финансовият успех е гарантиран. Забогатяването ще е резултат от упорит труд, но и от чудесно стечение на обстоятелствата. Кризата панически ще избяга от портфейла на Овена, а вместо нея в джоба му ще се настанят бонуси, добавки към основния доход или съвсем неочаквано наследство от богати родственици. Разбира се, най-доброто на парите си остава възможността да бъдат изхарчени с удоволствие - така че гответе се за много скъпи придобивки.

Телец

По-добре късно

Телците ще започнат финансовата година малко мудно, но причина за това е цялостната им липса на енергия. Все пак още след първото тримесечие прегледът на банковите им сметки вече няма да ги изнервя с празнотата им. Тогава се чакат първите основни финансови постъпления - за повечето представители на знака става дума за пари, получени заради чист късмет. Други обаче ще финализират важни сделки, които от много време чакат своята положителна реализация. А трети ще се сдобият със средства след успешното решаване на някакъв спор - имотен, наследствен, съдебен. Късметът ще остане до края на годината.

Близнаци

Бели пари за черни дни

Дошъл е моментът Близнаците отново да впрегнат на работа своята пестеливост. Тъй като през целия си живот те се люшкат между унищожителната разсипия и абсолютната стиснатост, през 2013 година определено трябва да заложат на принципа “Бели пари за черни дни”. Причината е, че финансовата примка малко ще се отпусне и някакви постъпления от игри на късмета или бонуси от службата ще понапълнят изтънелия им портфейл. Ако обаче представителите на знака се изкушат и започнат да хвърлят пари на вятъра за всяка глезотия, годината може и да не завърши толкова обещаващо, колкото започва. Бъдете много внимателни.

Рак

Повишение, повишение

Периодът е особено благоприятен за представителите на зодия Рак - 2013-а е моментът, в който най-после съвсем сами ще извоюват изкачването си по кариерната стълбица. А повишението в службата съвсем естествено върви с повишение на заплатата. Още през първото тримесечие налице ще бъде съвсем подходящата възможност Ракът сам да поиска от ръководството да заеме позицията, която смята, че му се полага. След като получи поста и увеличеното си възнаграждение, той ще може да помисли и за някои малки инвестиции, които според звездите ще бъдат доста успешни. Независимо че периодът ще е стабилен, не прекалявайте с харченето.

Лъв

Риск (не) печели...

Началото на годината не е особено добро за Лъва от финансова гледна точка. В голяма степен причината е в лекомисленото отношение на представителите на знака към парите. Забравете мотото: “Риск печели, риск губи”, защото за вас всеки риск може да е дори пагубен. Стискайте здраво парите, които сте спечелили с упорития си труд, не се поддавайте на импулсите за бясно харчене и перчене, не забравяйте, че утре може горчиво да съжалявате. Всяка голяма покупка и придобивка в момента ви е напълно излишна и само би поласкала егото ви. В същото време сделките ви няма да са много успешни, така че кротувайте.

Дева

Подведени от близките

Девата ще трябва да е много внимателна през цялата 2013 година. От една страна, съвсем не се очертават постоянни много големи приходи, а от друга - всеки риск може да изпразни до край и без това изтънелия ви портфейл. Най-лошото е, че вероятно ви предстои да загубите голяма сума, подведени от свои близки и роднини. Те ще се примолят за спешен заем, който после ще “забравят” да ви върнат. Затова, ако можете да отклоните този харч, направете го. Ако смятате да се включите в някоя сделка, първо добре я обмислете, посъветвайте се с правилните хора и чак след това подписвайте. Като цяло нямате да имате късмет.

Везни

Реализация сто на сто

През 2013 година за Везните с пълна сила ще важи правилото “Където е текло, пак ще тече”. Представителите на знака по принцип добре се оправят с финансите и умеят да печелят средствата, нужни им, за да си осигурят така необходимия за вътрешното им равновесие лукс. А през разглеждания период всяко тяхно очакване за малка печалба ще бъде преизпълнено, т.е. финансовата реализация ще е на сто процента. Това е хубаво, защото през предишната година парите доста притесняваха Везните. А те не са свикнали да нямат. Сега финансите могат да потекат от най-неочаквани места - имотни сделки, удачни договори, наследство.

Скорпион

Забравете глезотиите

Годината започва сравнително добре за Скорпиона във финансов план. Но макар представителите на знака да усещат някаква стабилност, не бива да забравят, че парите не идват просто така от нищото. Звездите съветват Скорпиона да отдели много от времето и силите си, за да подобри действително състоянието на портфейла си. При здрава работа може да има и сравнително добра реализация, но не се надявайте на нещо изключително. За да не завършите годината “на червено”, преди всичко ще трябва да се откажете от глезотии, с които сте свикнали - не може всяка седмица да се ходи на спа, или уискито да е само 20-годишно.

Стрелец

Подаръчета от съдбата

Стрелецът се радва на всяка малка финансова придобивка. Това няма да се промени и през 2013 година, когато съдбата ще му подава малки парични бонуси - ще си получи някои отдавна забравени дългове или ще успее да спести някой и друг лев, като се откаже от привичката си да лети всеки уикенд до някой европейски курорт. Представителите на знака ще направят добре, ако спестят тези пари, защото звездите не вещаят големи финансови постъпления. Сатурн обаче ще бъде на ваша страна, така че ще си направите сметката добре - годината ще завърши без печалба, но пък няма да сте и на загуба, а и това е нещо положително.

Козирог

Пари при пари отиват

Годината ще бъде особено благоприятна във финансов план за представителите на зодия Козирог. По-заможните от тях спокойно ще могат да окачат над фирмената си табела мотото: “Пари при пари отиват.” Колкото повече имате, толкова повече ще натрупате през 2013 година. Видимите подобрения на материалния ви живот ще са резултат от множество успешни сделки, увеличена заплата, получени стари дългове, лихви и инвестиции в ценни книжа. Т.е. от всичко онова, за което сте хвърлили къртовски труд, без да жалите силите, времето и уменията си. Дошъл е момент да се поглезите, да си купите красива вещ, да попътувате.

Водолей

Разплатени сметки

Финансовата 2013-а определено може да се нарече успешна за Водолея. Той няма да забогатее особено, но ще успее да върне старите си дългове, да получи парите, които вече е изработил, но са били забавени, да подпише успешен договор или най-малкото да получи увеличение на заплатата. Като цяло финансовите дела ще вървят без особени усилия, което представителите на знака ще почувстват като голямо облекчение след последните кризисни години. Водолеят ще се опита веднага да реализира паричната “глътка въздух” като направи много покупки. Съветът на звездите е да пести за по-голяма придобивка, а не за голям брой малки.

Риби

Пълен портфейл

Рибите ще се радват на пълен портфейл през 2013-а. Това ще е приятно разнообразие след миналата година, когато представителите на знака се задъхваха от безпаричие. По-интересното е, че финансовите постъпления няма да дойдат в резултат на упорит труд, а благодарение на неочаквани печалби от игри на късмета, или на грешки, направени от банкови служители, или от щедри подаръци от близки и роднини. Подобно парично благополучие може и да ви притесни в началото, но в края на краищата ще се примирите и с голямо удоволствие ще изхарчите полученото. Всъщност ще бъде по-разумно да спестите, но това не може да се очаква от вас, нали?

http://www.trud.bg/

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

Финансов хороскоп: 2013 г. между възхода и падението | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди