изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:42 EEST
Георги Софкин призова за оттегляне и съд на Боев    
СпортОт Инициативен комитет за спасението на ФК Берое

Упълномощен съм от няколкото десетки достойни приятели на футбола и в частност на Берое да заявя следното:

Вече е 100% несъстоятелност собствеността на Берое от страна на т.нар. икономически гигант ТЕЦ2, представлявана от лицето Боян Боев.

Легендарното име на отбора е окончателно оцапано и омерзено от фирма с тарикатска политика в сферата на обществените поръчки и странно свързана с така наречените ЕРП-та, срещу които вече тече всенародно брожение.

Историческите достижения на Берое и неговият безспорен принос към родния футбол са вече един водевил. Но ние казваме категоричното ни "баста!" и "сиктир!" на лицето Боев и вече футболен лилипут ТЕЦ2. Веднага тарикатът Боев да се оттегли и да предприеме немедлени действия така щото като собственици на Берое да влязат достойни хора и фирми. Лицето Боев веднага да се самопредложи на прокуратурата, за да не го дадем ние!

В личен план заявявам следното:

Преди повече от два месеца поради инцидент с инвалиди на стадиона на Берое е упражнена ужасна дискриминация срещу тях, за което аз лично сезирах министър Делян Добрев. Бе ми съобщено, че е започната преписка срещу футболния лилипут и енергиен бос Боев. Става дума за нещо, за което УЕФА би санкционирала и клуба, и БФС, и родината ми много жестоко.

Тарикатът Боев е на солидна държавна заплата в ТЕЦ2, занимава се с тарикатски договори за обществени поръчки, ползва се с екстри, от които на обикновения фен ще му се завие свят - автомобили, джиесеми, софри, шведски маси...

Около него се е събрала цяла една сган навлеци, които са абонирани за разни процентчета, ДДС-та и прочие комисиони, семинари, воаяжи. А Берое е един обикновен статист в "А" група.

Като човек, прославил родината ми в спорта и създал приятелства с Блатер, Платини, Бекенбауер, Лапорта, Фатих Терим, настоявам лилипутът Боян Боев да изчезва от футбола и главна прокуратура в лицето на господин Кацаров да се позанимаят с тарикатите от ТЕЦ2 и Берое и лично с футболния лилупут и трансферен тарикат Боян Боев.

Прокуратурата също така най-детайлно да разследва Боев и ТЕЦ2 за пране и простиране на пари чрез ФК Берое, включително за далавери с ЕРП-тата и обществените поръчки. В Стара Загора и петокласниците знаят, че ТЕЦ2 означава височайша корупция, включително източване на обществен ресурс. Баста на футболното Ватерло на ТЕЦ2 и "Аре, сиктир" на тарикатчетата от Борда на директорите там.

Георги Софкин

 


Сходни връзки

Георги Софкин призова за оттегляне и съд на Боев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди