изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:25 EEST
Фейсбук: Даниела Пеловска = дело "Шмекер"    
Новини

Появата на Даниела Пеловска, представяща се за "говорител" на протестиращите срещу монополите, редом до министър-председателя в гранитната зала на министерски съвет взриви интернет и фейсбук потребителите стовариха гнева си върху нея.



След участието й в пресконференцията на Борисов, Лиляна Павлова и Томислав Дончев участниците в протестите и потребители в мрежата обявиха Пеловска за народен предател. Мигновено се появиха снимки с нейния образ, върху които с големи червени букви е изписано предупреждението: "Внимание граждани, тази жена се представя за организатор на протестите. Това е манипулация на ГЕРБ!". Връзка веднага бе направена и с изключително актуалния криминален сериал "Под Прикритие". Колаж показа Пеловска върху папка с надпис Дело "Шмекер", а над нея Цветанов прошепва на Борисов "Шефе, разкрили са "Шмекер"!!!".

Вълната от негативни коментари залива мрежата. Беше разпространено и "благодарствено писмо от Даниела Василева Пеловска до ген. Бойко Борисов" в качеството му на главен секретар на МВР. В писмото тя изразява "безкрайната си благодарност за светкавичната реакция от Ваша страна в петък вечерта - 14 януари, във връзка с мой много сериозен личен проблем. Моля да поздравите всички служители на МВР, които помогнаха за решаването му. С бързи и ефективни действия, като тези при моя случай, убедена съм, се възстановява доверието към българската полиция и аз лично ценя Вашите усилия в тази посока. Изцяло подкрепям Вашата инициатива за подпомагане децата на загиналите полицаи и Ви моля да приемете моето предложение те да почиват в хотела ми, на мои разноски, който се намира в курорта Кранево - във време по Ваша преценка. Моля да изкажете служебна благодарност на всички, работили по случая", гласи писмото, разпространено във "Фейсбук".

Стана ясно, че през 2005 година Пеловска е участвала активно в предизборната кампания на кандидат-депутата Николай Младенов, който в момента е министър на външните работи.

На пресконференцията в МС медиите се обърнаха към Пеловска. На въпрос дали дъщеря й е зам.-кмет на Район "Изгрев", а синът й юрист-консулт в Столична община Пеловска, каза, че децата й не са назначени по политическа линия. Тя беше попитана от кога живее в София, от кога е при премиера Борисов и кой е написал писмото със 7-те точки исканията на протестиращите, което бе прочетено на днешната пресконференция. Пеловска не можа да обясни как е променила позицията си от искане за оставка на правителство в благодарности за бързо разгледаното писмо. Въпросите на журналистите след края на пресконференция Пеловска нарече инсинуация и отново хвърли обвинения на членове на БСП, като поиска и съд за тях.

Един от организаторите на протестите - Янко Петров заяви, че тя е предала България. "Абсолютно никой не я е оторизирал Даниела Пеловска да говори от името на протестиращите с правителството. Тя предаде цяла България. Никой не й делегирал правата", каза още Петров. Другият организатор на протестите - Янаки Ганчев също категорично отхвърли твърденията, че Пеловска представлява протестиращите. Ганчев реагира на личната си страница във Фейсбук преди час с думите: "Тъпите опити на Боко да спаси кожата с разделяй и владей. Е, да, ама не! Варна, Благоевград и София се разграничават от това участие, с Бойко Борисов и изразените позиции са частни на участнички и не ни ангажират! Довечера сме на улицата!". /БГНЕС

 


Сходни връзки

Фейсбук: Даниела Пеловска = дело "Шмекер" | 7 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Фейсбук: Даниела Пеловска = дело "Шмекер"
Автор: Anonymous да 2013-02-19 @ 18:39 EET
Бойко,ти на ясно ли си какъв таралеж си вкара в гащите с нашата мръсница пеловска???
Фейсбук: Даниела Пеловска = дело "Шмекер"
Автор: Anonymous да 2013-02-19 @ 19:25 EET
Г-жо Пеловска, елате в Добрич да оглавите протеста! :))))
Фейсбук: Даниела Пеловска = дело "Шмекер"
Автор: Anonymous да 2013-02-20 @ 08:53 EET
Пеловска е от лицата на прехода, които си сменяха господарите и във всички случаи се облагодетелствуваха за сметка на добруджанци,които ограби с машинациите си. Тя е за затвора, а не да стои до Б.Б.Ако се върне в Добрич, хората ще я погнат с камъни, крадла с крадла.
Фейсбук: Даниела Пеловска = дело "Шмекер"
Автор: Anonymous да 2013-02-20 @ 21:04 EET
Дясната ръка на Румен Иванов
Фейсбук: Даниела Пеловска = дело "Шмекер"
Автор: Anonymous да 2013-02-20 @ 22:51 EET
Срам ме е ,че съм се доверил на Румен Иванов
Фейсбук: Даниела Пеловска = дело "Шмекер"
Автор: Anonymous да 2013-02-22 @ 14:15 EET
Авторите да бяха проучили как точно стоят отношенията на Д. Пел. с Н. Младенов преди да пишат глупости. Именно той  бе човека който не пожела тя да е в листата. Защото разбра че е бил жестоко подведен ,и че тя не е читав човек. Но го разбра чак когато видя отношението на Добричлий към това чудо . Говоря за 2005г. И той най-много си изпати - беше жестоно оплюван от нея през цялата кампания и след това. А Н. Михайлова , като председател тогава на СДС веднага я изгони от " Раковски 134" , където тая дерибействаше от известно време. Това е истината за връзката между Младенов и Пеловска. На нейните номера се е вързал и Б.Б. и се изложи. Но да си е отварял очите с кого се свързва 
Фейсбук: Даниела Пеловска = дело "Шмекер"
Автор: Anonymous да 2013-02-22 @ 17:48 EET
И аз си направих труда да разбера ,що за човек е тази дама.Ужасена съм,как тази жена не е още в затвора?Какви са тези грабежи,тези имоти край морето?Тези магазини в центъра,тези имоти в София?Господа демократи така ли правихте работническо-мениджърската приватизация???

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди