изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:58 EEST
Паника във Фейсбук: Пращат бронирани машини срещу протеста! (ВИДЕО)    
НовиниВоенна полиция: Спокойно! "Пустинните котки" ще охраняват честването на Апостола

Социалната мрежа се взриви с твърдението, че бронирани машини “Пустинна котка” се изпращат довечера срещу протестиращите. Качени са и видеокадри, документиращи придвижването на четири военни машини по бул. “Цариградско шосе” в посока центъра. В отговор на подпалилите се телефонни линии със запитвания към Министерство на отбраната, то разпространи информация, че служба „Военна полиция“ ще охранява “отбелязването на годишнината от гибелта на Васил Левски в София”, и “няма ангажимент към поддържането на реда по време на протестите, които се провеждат в столицата”.МО информира, че бронирана техника (4 броя бронирани машини „Sand cat“) и личен състав от служба „Военна полиция“ ще отговаря за охраната на честванията в памет на Апостола на свободата в района на паметника на Васил Левски в София.

Съобщението гласи още, че “съгласно Закона за военната полиция (член 2, алинея 1, точка 2) Службата отговаря за сигурността и охрана на мероприятия, в които участват формирования на Въоръжените сили и Българската армия. Вече година и половина бронирана техника се използва като честванията за Националния празник на 3 март, Парада по случая за 6 май, Водосветa за Богоявление и други”.

От военното ведомство подчертават, че служба „Военна полиция“ няма ангажимент към поддържането на реда по време на протестите, които се провеждат в столицата. http://www.blitz.bg

ВИДЕО

 

 


Сходни връзки

Паника във Фейсбук: Пращат бронирани машини срещу протеста! (ВИДЕО) | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Паника във Фейсбук: Пращат бронирани машини срещу протеста! (ВИДЕО)
Автор: Anonymous да 2013-02-19 @ 19:22 EET
Два дена вече се чудят как да провокират тълпата. Сега взеха тук таме по форумите да обясняват, че хората не знаели за какво протестират. Мизерници.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди