изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:56 EEST
Симеон Дянков оттегли оставката си, ще работи за втори мандат на ГЕРБ    
ПолитикаПриключи заседанието на правителството в Министерския съвет. Министър-председателят Бойко Борисов водеше заседанието, на което нямаше журналисти и телевизионни камери.


По-рано днес в Народното събрание премиерът заяви, че по обяд ще депозира оставката на правителството. Някои от министрите пък са останали изненадани от изказването му.

При това положение оставам на поста като финансов министър, и през следващите седмици и месеци ще продължавам да работя с премиера Борисов, за да може ГЕРБ отново да спечели пълен мандат, заяви пред журналисти Симеон Дянков.

По думите му, решението на премиера Борисов доказа, че той е един истински лидер на една демократична пария, каквато е ГЕРБ. Симеон Дянков уточни, че си оттегля оставката и ще работи за второ правителство на ГЕРБ.

Междувременно от прессекретариата на президентството съобщиха, че се отменят насрочените за днес политически консултации на президента Росен Плевнелиев с ръководството на БСП в рамките на „месеца на политическите консултации".  http://www.trud.bg
 


Сходни връзки

Симеон Дянков оттегли оставката си, ще работи за втори мандат на ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди