изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:48 EEST
Подгониха варненския кмет за оставка    
Новини Протестиращите във варна внесоха писмо с искания, адресирано до общината, първото от които е оставка на кмета Кирил Йорданов, стана ясно от изявление на техен представител.

Същото искане беше направено и от Борислав Гуцанов, от групата на БСП, от трибуната на общинския съвет преди началото на поредното заседание на съветниците. На тези искания Йорданов отговори , че ще си “състави становище и ще формулира позиция”, но първо поиска да се приеме бюджетът на общината, от който зависят много хора.

В писмото на протестиращите се иска още пълна ревизия на всички фирми, печелили големи общински поръчки, ревизия на областните управници и доходите им за последните 5 години, както и тези на кмета и общинските съветници.

"Искаме прозрачност, честност, и оставки на кметове и общински съветници, ако не си изпълняват задълженията и не работят в интерес на гражданите", се казва в последната точкана писмото на протестиращите./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Подгониха варненския кмет за оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди