изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:34 EET
Пострадал плаши полицията със съд, била в тандем с лумпените    
НовиниПострадалият снощи по време на протестите Милан Генадиев, на 66 години, се закани да съди полицията заради нанесените му удари с палка. 66-годишният строителен инженер Генадиев показа бинтованата си глава и заяви, че целият бил в синини от удари на протеста. Не знам колко крака минаха отгоре ми, оплаква се мъжът пред bTV.

Сега е момента да си върнем държавата, трябва да изградим гражданско общество, коментира Генадиев. Той твърди, че полицаите играели заедно с провокаторите, като им нареждали какво да правят. Те искат да изкарат, че протестът е сна лумпени, твърди пострадалият.

Рокерът Антон Симеонов-Тони Кирката, който също се показа с бинтована глава пък поиска оставката на шефа на СДВР. Приличам на Чипровски килим, имам 16 шева по главата, казва безработният рокер.

Възможно е да има пострадали при провокация от тълпата. Когато има нападение, е възможно да пострадат и случайни хора, каза шефът на СДВР главен комисар Валери Йорданов.

Той отхвърли и твърденията на Тони Кирката, че има пострадали бременни жени и деца. нямам такива данни, отсече комисарят. Той подчерта, че са арестувани хора, които са чупили витрини и са обръщали кофи. Йорданов отхвърли и твърденията, че на протета имало снайперисти. Нямаме такива на щат в СДВР, отсече полицай № 1 на София./ http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Пострадал плаши полицията със съд, била в тандем с лумпените | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди