изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:28 EEST
Десетки полицаи пазят 30 привърженици на Борисов    
Новини

Девет коли на жандармерията, десет на полицията и десетки служители на реда охраняват митинг от 30 души в подкрепа на премиера в оставка Бойко Борисов, предаде репортер на БГНЕС.



Те са се събрали в пространството между хотел "Радисън" и Народното събрание, без да пречат на движението. В социалните мрежи се разпространява информация, че на протестиращите е спусната директива да стоят до 18 часа, след което да се разотиват. Истинският призив е голям митинг да се свика в подкрепа на Борисов утре в 12 часа, вероятно, за да се използва почивката на държавните служители, които вече са получили уведомление със SMS или по Интернет за събитието.

БГНЕС припомня, че днес около обед отново имаше инициатива пред НС в подкрепа на премиера в оставка, като тогава се събраха три пъти повече ентусиасти. Подкрепяме Бойко Борисов, защото аз съм на 44 г. и в моя живот съм видял да се строи при Тодор Живков - крали, не крали, но е имало прогрес, а от него до Бойко нищо не се направи. От Бойко се направи доста обаче – всеки ден се отварят предприятия, категоричен е един от привържениците на премиера в оставка днес, който бе сред 100-те души , дошли да скандират пред НС "Искаме Бойко". Протестиращите обясниха, че не са се организирали предварително. Човек с тротинетка, паркирана пред ръждивите метални огради около парламента, си каза името - Росен Иванов, безработен от 1 януари т.г. и отрече да е пътувал с нея по магистралите на Бойко Борисов, защото било забранено. Стига да се постави въпросът както трябва, протестиращите тук вярват, че могат да върнат премиера в оставка отново на власт.

Друг поддръжник на Борисов се представи като Георги Иванов Ценов, председател на сираците в България. Дали имат сираците работа, попитахме го. Не, отвърна той - "настаняват ги в старчески домове и ги убива държавата". Кое е по-важно тогава - магистралите или сираците, продължихме с въпросите. Сираците, съгласи се Георги и заяви, че ако има възможност би станал част от управлението - социален министър и би променил цялата страна, щял първо да увеличи пенсиите и заплатите.

А защо Бойко Борисов не направи това, запитахме го. Не го направи, защото някой го натиска политически, отвън, извършва се подривна дейност от страна на болшевиките, увериха ни привържениците на премиера в оставка. Точно тук 100-те души започнаха да скандират: "Искаме Бойко, искаме Бойко". Полицаите от охраната стояха зад загражденията пред парламента и гледаха с меланхолични погледи на разиграващата се сценка. Вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Цветан Цветанов посети агитката. /БГНЕС

 


Сходни връзки

Десетки полицаи пазят 30 привърженици на Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди