изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:18 EEST
БЪЛГАРИЯ - НА БЪЛГАРИТЕ: Протестиращи: Да живее свободна България    
Новини

Стотици протестиращи отново блокираха Орлов мост в София, предаде репортер на БГНЕС. Те издигнаха плакат "Да живее свободна България". Оставката на Бойко Борисов не ни удовлетворява. Тя не решава проблемите. Не искаме предсрочни избори, с които да се продължи политическата въртележка. Тези искания отправиха събралите се на Орлов мост протестиращи. Много от тях носеха и цветя, които да поднесат на Орлов мост, където вчера стана сблъсък с полицията и пострадаха много граждани.



Невинната кръв, която беше пролята снощи, трябва да бъде уважена и почетена, за да не допускаме това никога повече да се случи, заявиха недоволните граждани.

В момента на Орлов мост са се събрали много по-малко протестиращи, отколкото вчера. Един от активните протестиращи, Янаки Ганчев, съобщи пред събралите се, че в събота ще се проведе събрание на организаторите на протестите във всички градове в страната, на което най-точно да бъдат формулирани исканията на протестиращите.

Една от основните обединяващи тези е, че има нужда от значителни промени в Конституцията, както и подмяна на проваления партиен модел на управление. Очаквайте подробности. /БГНЕС

 


Сходни връзки

БЪЛГАРИЯ - НА БЪЛГАРИТЕ: Протестиращи: Да живее свободна България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди