изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:45 EEST
БЪЛГАРИЯ - НА БЪЛГАРИТЕ: Правителството на ГЕРБ на прокурор    
Новини

   Протестиращите в Благоевград, които бяха към 800 се събраха пред новата трибуна, поискаха главният прокурор да направи пълно разследване правителството на Бойко Борисов, което също като премиера подава оставка, предаде кореспондентът на БГНЕС.



Смяна модела на управление от политически с граждански поискаха протестиращите срещу монополите на поредния митинг в Благоевград. От трибуната предложиха избори 2 в 1, като с предстоящите парламентарни се проведат и наново местни.

"Тези мушмороци, които ГЕРБ назначиха отсреща в общината да си ходят, заедно с кмета", предложи философа Мирчо Люнгов. Протестиращите поискаха съд и отговорност за всички, управлявали страната от 1989 насам.

Предложи се и модела на управление в Исландия, която се ръководи от гражданите й. Театралите пък използваха момента да се обявят срещу спуснатата с парашут нова директорка на театъра, която е от Казанлък. /БГНЕС

 


Сходни връзки

БЪЛГАРИЯ - НА БЪЛГАРИТЕ: Правителството на ГЕРБ на прокурор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди