изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:04 EEST
ДЪРЖАВАТА ГОРИ: ГЕРБ докара с рейсове "митингуващи" пред НС    
Новини

  "Бойко, Бойко" скандират около 500 митингуващи пред Народното събрание, Бойко Борисов обаче го няма в парламента да ги чуе. Снабдени със свирки и пищялки граждани се събраха около 12 часа пред сградата на парламента, за да демонстрират подкрепата си за Бойко Борисов и кабинета му, предаде репортер на БГНЕС. Те са докарани с рейсове от различни краища на България.



Най-голяма е групата от Банско, които са издигнали плакати с надпис "Бойко, Банско те подкрепя". Това са хора, познати от контрамитинга в подкрепа на строежа на ски писти, които са организирани и дошли в София незнайно от кой.

В момента пристига група, облечена в сини фирмени униформи на "Вас Мит" ЕООД, които съобщиха пред БГНЕС, че са от Етрополе, известно като град, в който мощно влияние има депутатът Емил Димитров. Част от тях признаха пред БГНЕС, че "са получили известна подкрепа" за да дойдат в столицата.

Сред множеството има десетки знамена на ГЕРБ, ЕС и българския трибагреник.

Народни представители от опозицията, които наблюдават митинга през прозорците на парламента срещу Паметника на Цар Освободител, коментират: "Ще стане меле, управляващите си играят с огъня и ще хвърлят тези хора срещу протестиращите довечера", опасяват се те.

Мая Манолова от ПГ на Коалиция за България заяви от парламентарната трибуна на НС, че е безотговорно управляващите да организират автобуси, които да докарват в София днес хора. "Вие водите страната към гражданска война", обърна се тя към управляващите и каза, че ГЕРБ е организирал днес и протест на "Позитано". /БГНЕС

 


Сходни връзки

ДЪРЖАВАТА ГОРИ: ГЕРБ докара с рейсове "митингуващи" пред НС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.80 секунди