изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:15 EEST
ДЪРЖАВАТА ГОРИ: ГЕРБ пусна и петиция в мрежата в помощ на Борисов    
Новини

 Петиция в подкрепа на правителството в оставка на Бойко Борисов се разпраща до служители от държавната администрация, общински съветници, кметове, както и до симпатизанти на ГЕРБ от самите управляващи.



Според сайта www.peticiq.com подписката е подписана от 18 544 души, от 13 466 различни IP адреса. ГЕРБ разпространява призива за подкрепа, в момента, в който в Народното събрание вървят дебатите по прекратяването на мандата на кабинета "Борисов". Дебатите започнаха в 9 часа в присъствието само на част от министрите и в отсъствието на премиера Бойко Борисов и вицепремиера Симеон Дянков. Беше направено гласуване и двамата да бъда поканени, но депутатите го отхвърлиха.

Междувременно пред сградата на Народното събрание симпатизанти и поддръжници, момичета с гербери в ръце, са на протест "за" правителството да остане. Вчера служителите на държавната администрация масово получаваха SMS-и от ръководството на ГЕРБ за организиране на протест в защита на Бойко Борисов. Бяха разпращани и e-mail-и с призив към общински съветници, симпатизанти, "всички, които имат възможност".

Днес стана ясна и друга инициирана от управляващите подкрепа. Мира Радева се включи активно в защита на подалия оставка премиер. Тя твърди, че с оставката си Фейсбук се "обърнал изцяло в полза на Борисов". По този повод в мрежата веднага се появи снимка на Мира Радева как се консултира преди поредната медийна изява с началника на кабинета на Борисов Румяна Бъчварова в центъра на столицата. Снимката е направена в популярно заведение, недалеч от правителството и президентството. Към тази информация служители от МВР съобщиха за БГНЕС, че "от 3 дни има заповед отделът ръководен от С.К. за организиарне на мощна подкрепа в интернет за Борисов".

Въпреки правителството в оставка протестите продължават. /БГНЕС

 


Сходни връзки

ДЪРЖАВАТА ГОРИ: ГЕРБ пусна и петиция в мрежата в помощ на Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди