изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:21 EEST
Борисов: Ахмед Доган ме е поръчал    
По света

Народното събрание прие оставката на кабинета "Борисов", предаде репортер на БГНЕС. Надявам се спекулациите да приключат, ние сме били винаги хората на реда. Всякакви приказки да се ходи на "Позитано" или пред каквато и да е друга централа са долни провокации, които по никакъв начин не трябва да се допуска. Това каза бившият вече министър-председател Бойко Борисов, след като Народното събрание гласува "за" оставката на кабинета.



"До сега съм си мълчал, но моля в дните, които остават на парламента да направите една комисия, да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил официално от партньорска разузнавателна централа, в която те уведомяват, че се подготвя атентат по мен – официален документ, не за разпространяване.

Там в този документ се казва "за това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган", заяви Борисов. В официалния документ, обърна се Борисов към Лютви Местан. Той каза на председателя на ДПС да излъчи комисия и да провери автентичността на този документ в разузнавателната служба. Това е по-време на вашето управление, заяви Бойко Борисов.

"Досега си мълчах, но да ми прехвърляш такава глупост, нямам жал. Аз не съм страшен, страшни сте тези, които ме поръчвате", обърна се Борисов към опозицията и персонално към Христо Бисеров и Лютви Местан. "Г-н Местан, лично вие определете една комисия, отидете и го прочетете", допълни Борисов.

Моля ви всички да се опитаме да запазим нормална работа на държавата и гражданския мир. Аз лично вас не искам да ви слушам, каза Борисов и напусна пленарната зала. След него от пленарната зала излязоха и вече бившите министри. /БГНЕС

 


Сходни връзки

Борисов: Ахмед Доган ме е поръчал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди