изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:45 EET
ДОБРУДЖАНЦИ С ГОЛЕМИ СЪРЦА ДАРИХА НАДЕЖДА НА НИКИ    
Общество2 600 лева бяха събрани на благотворителния концерт „Аз искам да пея за Ники“ на 8-ми вечерта. Това отново доказва, че на добруджанци с големи сърца кризата не оказва влияние. Организираният от сдружение „Ръка за таланта“ с председател Стефка Димитрова концерт бе изпълнен с вълнение, във въздуха се усещаше добрият дух и силната любов на хората, дошли да подадат ръка на 10-годишния Николай Марков, за който ви разказахме преди седмица.

 Залата на общински младежки център „Захари Стоянов“ едва побра желаещите да подкрепят тази инициатива. За пореден път станахме свидетели как деца пеят и танцуват за дете на тяхната възраст и се убедихме във вълшебството, което музиката сътворява.
На концерта прозвучаха както български, така и чуждоезични песни – всички свързани с любовта, надеждата и мечтите – своеобразни послания, отправени към Ники и семейството му. Чухме изпълнения на младите певци от сдружение „Ръка за таланта“ с вокален педагог Стефка Димитрова, включиха се и малките танцьори от клуб „Алегрия“ с хореограф Стоян Стоянов и вокална група „Сладурковци“ с ръководител Елена Карабельова. Голяма част от участниците в концерта поднесоха своите искрени пожелания за оздравяването на детето. Сценарият, дело на една от инициаторките на благотворителната кампания, бе изпълнен с чувственост, думите докосваха дълбоко душите на хората в залата. След като държавата вече за втори път ми отказва пари за лечение, аз съм ви благодарна, че сте тук за да подкрепите моето дете, мен и семейството ми - каза разплакана майката ни Ники тони Маркова. Тези й думи предивзикаха сълзи в очите както на 10-годишното момче, така и на всички присъстващи.
По време на концерта бе обявена инициатива на СОУ "Св. Климент Охридски". Средства за лечението на Николай в Истанбул се събират във всички часове. Ръка на болното дете подава и  Ивелина Антонова. В пункта на Еврофутбол, който държи, тя поставя касичка за набиране на средства. НДТ

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ С ГОЛЕМИ СЪРЦА ДАРИХА НАДЕЖДА НА НИКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди