изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:08 EEST
Борисов на прокурор за тежки престъпления, иска ДПС    
Политика Бомбата, която вчера Бойко Борисов хвърли на тръгване от парламента - че е бил поръчан атентат срещу него от почетния председател на ДПС, е била тема на обсъждане по време на днешните консултации при президента.

Убедени сме, че в материалите няма нищо, което да дава основание на премиера да уличава Ахмед Доган в поръчителство на атентат срещу себе си. Това твърдение на премиера е абсолютно необосновано, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан.
Той припомни и изказвания на ексшефа на разузнаването, че няма такива данни за такова поръчителство.

В тази връзка настояваме главният прокурор да започне, след проверка на обстоятелствата, наказателно преследване срещу Бойко Борисов за извършени тежки престъпления от общ характер, настоя още Местан.

По думите му, ако се окаже, че разгласената от премиера в оставка информация е класифицирана, това ще означава, че той е престъпил закона за класифицираната информация и че се е поставил над законите.

Това са основания, за които ние твърдим, че управлението му е квазидемократично и авторитарно, заяви Местан и добави, че главният прокурор следва да се самосезира.  http://news.ibox.bg

 


Сходни връзки

Борисов на прокурор за тежки престъпления, иска ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди