изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:42 EET
Сървайвърка се избъзика с Бойко и ГЕРБ! Вижте!    
ЛюбопитноСилвия Радулова пусна любопитна карикатура на Бойко, Плевневлиев и Цветанов

Сървайвърката Силвия Радулова изненада всички свои приятели във ФЕЙСБУК с новата си карикатура. Авантюристката е известна с дарбата си да прави хумористични картинки, но този път обра овациите по всички параграфи!

“Просто ми хрумна като идея преди дни,преди оставката на Б.Борисов. Беше с други надписи, но след оставката, нямаше как да останат същите. Сега не бих искала да изглежда политически настроена, а само като обикновенна рисунка. Enjoy  ”, написа Силвия под карикатурата, на която Бойко Борисов, Росен Плевнелиев и Цветан Цветанов са пияни и пеят: “И да паднем, и да бием – пак ще се напием!”

“Не, не, не..Няма нищо против никой тази рисунка. Не е с политическа цел,а за повече усмивки да има”, уточнява после Силвето, тъй като се намират и по-крайни привърженици на ГЕРБ, недоволстващи от окарикатуряването на любимците им. A такива се намериха доста и дори стигнаха до остри нападки към чаровната сървайвърка.

Междувременно се заговори, че Силвия е залюбила актьора Герасим Гергов, нашумял с ролята си на наркобоса Гущера в хитовия сериал “Под прикритие”. http://kliuki.bg

 


Сходни връзки

Сървайвърка се избъзика с Бойко и ГЕРБ! Вижте! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди