изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:21 EEST
И Бан Ки Мун - жертва на пресслужбата на Борисов    
Новини

"Уважавам позицията ви и ви поздравявам за държавното управление и смелото решение", подчертал в обаждането си южнокореецът и изразил "надежда, че България отново ще бъде ръководена от министър-председателя Бойко Борисов".



Говорителят на генералния секретар - Мартин Незирски, обаче отказал да потвърди подобно застъпничество, пише в днешното си издание в. "Преса". Усилията на правителствената пресслужба да излъска имиджа на премиера са довели до преиначаване на думи на генералния секретар на ООН Бан Ки Мун. След като от "Дондуков" 2 разчетоха фриволно разговор на британския министърпредседател Дейвид Камерън с Бойко Борисов, жертва стана и лидерът на световната организация.

БГНЕС припомня, че в прессъобщение от 20 февруари специалистите по връзки с обществеността към МС обявиха, че Борисов и Бан Ки Мун са провели телефонен разговор заради оставката на кабинета. "Уважавам позицията ви и ви поздравявам за държавното управление и смелото решение", подчертал в обаждането си южнокореецът и изразил "надежда, че България отново ще бъде ръководена от министър-председателя Бойко Борисов".

Говорителят на генералния секретар - Мартин Незирски, обаче отказал да потвърди подобно застъпничество и дипломатично заявил в писмо до редакцията: "Г-н Бан Ки Мун не се намесва във вътрешните политически работи на страните членки". "На г-н Борисов е пожелано добро здраве и успех", допълни Незирски. /БГНЕС

 


Сходни връзки

И Бан Ки Мун - жертва на пресслужбата на Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди