изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:10 EET
К. Йорданов няма да подава оставка    
Политика

Варненският кмет Кирил Йорданов няма да подава оставка. Това каза самият Йорданов на извънредна пресконференция, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.



"Оставката ми трябва да удовлетворява тези, които я искат и да не бъде в ущърб на тези, които са ми гласували своето доверие. За мен са гласували 55% от 70 000 варненци, участвали в последните избори", каза Йорданов в отговор на въпрос дали вчерашният масов протест не е достатъчен повод за напускане на поста.

По отношение на самозапалилия се Пламен Горанов пред Община Варна Кирил Йорданов каза следното: "това е трагичен, драматичен случай, който се разигра на стълбите пред Община Варна, по случая е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство".

"Ако досъдебното производство установи, каквото и да е мое отношение по случая, веднага, незабавно и без покана ще подам оставката си. Веднага!", подчерта още Кирил Йорданов.

Варненският кмет каза, че не е подписвал нито един от договорите, касаещи сделки на общината с ТИМ. Направил съм щателна проверка. Галерията за съвременно изкуство във Варна е отдадена на концесия за 35 г., стадион Варна е апортиран в смесено дружество, а крайбрежната "Алея Първа" е продадена на "Холдинг Варна" без мое участие", каза още той.

Кирил Йорданов съобщи, че завежда иск за клевета срещу водещия от ТВ7 Николай Бареков. "Изреченото от г-н Бареков днес в национален ефир съдържа всички елементи на квалифицирана клевета по смисъла на Наказателния кодекс и разбира се ще бъде последвано от незабавна тъжба от мен към него", каза в извънреден брифинг Кирил Йорданов. /БГНЕС

 


Сходни връзки

К. Йорданов няма да подава оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди