изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:16 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР-ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР-ДОБРИЧ

- На 25 февруари, при провеждане на оперативно издирвателни мероприятия, служители на РУП Балчик заловиха В.М. (53г.) и С.С. (29г.) и двамата от град Балчик. Двамата са заловени в момент на извършване на кражба на дизелово гориво от товарен камион, паркиран в стопански двор на територията на града. Установено е, че чрез използване на техническо средство, същите са извършили кражба на 100 литра гориво, което е открито в пластмасови туби, заровени непосредствено в близкото сметище. От проведените процесуално следствени  действия е установено, че същите са съпричастни и към три други кражба на дизелово гориво от стопански дворове на територията на град Балчик. Работата по разследването и документирането на престъпната дейност на двамата задържани продължава.

 Контролните органи са съставили 27 акта и 23 фиша за констатираните от тях нарушения.

- На 25 февруари, около 15:00 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП, на кръговото кръстовище за град Балчик. Лек автомобил „Мерцедес”, управляван от Й.Й. (27г.), отнема предимството на товарен автомобил „Ситроен”, движещ се по бул. „Добруджа” посока град Добрич. Вследствие на настъпилото ПТП, са нанесени значителни материални щети по товарния автомобил, няма пострадали. Водачите на МПС са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. Взети са кръвни проби по надлежния ред. По случая е започнато досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

 На територията на ОД НА МВР Добрич няма регистрирани пожари.


26.02.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР-ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди