изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:42 EEST
Фейсбук алармира за ареста на Чавдар Янев    
Общество

Потребители във Фейсбук, участници в многохилядните протести в страната, съобщават за ареста на Чавдар Янев. Янев обяви гладна стачка пред Висшия съдебен съвет заради несправедливостта в правната система. Във фейсбук групата "Бунтът за нова България" съпругата на Янев Латинка Георгиева съобщава, че втори ден Чавдар Янев е в пълна гладна стачка пред сградата на Висшия съдебен съвет. "След като виновниците за неговата стачка дойдоха на работа, по нечия заповед е арестуван и отведен в III-то РУ. Не знам дали ще го видя отново", гласи съобщението на Георгиева, публикувано около 11 часа днес.



Латинка Георгиева е написала преди 45 минути, че е опитала да посети Чавдар в III-то районно, но от там казали, че са го пуснали след справка. Пред ВСС, където Янев води гладния си протест, също го няма.

В личната си страница един от един от координаторите на протестите в столицата, предупреждава за административен полицейски произвол.

Преди по-малко от половин час Янаки Ганчев съобщи, че ако Чавдар Янев не бъде освободен, довечера бунтът от Орлов мост ще отиде при Чавдар. /БГНЕС

 


Сходни връзки

Фейсбук алармира за ареста на Чавдар Янев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди