изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:27 EEST
Денис: Още не съм правила секс като жена    
Интервюта Бившият попфолк изпълнител Денис претърпя опасна операция по смяна на пола в Бразилия и вече е 100-процентова жена. В момента Дени Лазарова, както е новото й име, се намира в Атина, където върти бизнес, разбра MegaLife.bg.

Нейната сензационна изповед пред “ШОУ”, осъществена със съдействието на Люба Кулезич, провокира много размисли и страсти:

- Дени, как се чувстваш в новата си кожа? Какво е усещането?

Чувствам се добре. Чувствам се себе си, което е най-важно.

- Как се взима подобно кардинално и шокиращо решение - смяна на пола?

Ами когато се чувстваш жена в мъжко тяло, което е истина, макар това за някои да са само празни думи, тогава решението е много лесно.

Бившият попфолк изпълнител Денис претърпя опасна операция по смяна на пола в Бразилия и вече е 100-процентова жена. В момента Дени Лазарова, както е новото й име, се намира в Атина, където върти бизнес. Бившият попфолк изпълнител Денис претърпя опасна операция по смяна на пола в Бразилия и вече е 100-процентова жена. В момента Дени Лазарова, както е новото й име, се намира в Атина, където върти бизнес.

- Какво не харесваше в себе си, за да се решиш на такава крайност? Какво представляваше живота ти, докато беше мъж?

Проблеми и трудности да си призная не съм имала, ако говорим за сексуалната ми ориентация. Това никога не ми е създавало някакви проблеми. Иначе ежедневието ми беше напълно нормално - училище, забавления, дискотеки, компании, тийнейджърски проблеми. Аз имах едно много хубаво детство.

- А как протече самата операция?

Всъщност тази операция е една от най-сложните и опасни операции. Най-малкото, защото е смяна на физиката, на хормоните, на всичко. Доста опасна операция е. Но резултатът при мен е хубав. Но тя и затова е една от най-скъпите и най-трудните операции в света – защото изисква труд, професионализъм и точност.

- Ти усещаше ли какво се случва? Изпитваше ли болка? Или пък някакво странно усещане...
Не, нищо не усещах. Напълно нищо. Бях на упойващи медикаменти около 3-4 дни. През цялото време спях. Но след като се събудих, имах чувството, че съм се преродила. Че съм изцяло и напълно себе си. Знам, че няма как да ме разберете. Наясно съм. Но наистина се почувствах себе си. И бях много щастлива. Това беше усещането – на щастие. Бях постигнала това да бъда себе си, да мога да вървя с високо вдигната глава. А това е най-важното!

- Това ли е първото, което изпита, щом излезе от упойката? Първото усещане, първата мисъл, първият допир до новото ти „Аз”...
Точно това. Само това. И то беше всичко, за което съм мечтала. Бях себе си! Бях аз! Бях изкарана от клетката и бях преродена...  http://www.megalife.bg

 


Сходни връзки

Денис: Още не съм правила секс като жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди