изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:59 EEST
МУТРИТЕ ПУСНАХА МУТРИ СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ    
НовиниКърваво меле се разигра на днешния, 17-ти поред протест във Варна. Неизвестен бияч брутално наби един от мирните протестиращи, който се впусна да спасява 72-годишен демонстрант, на когото „платени провокатори: му скъсали плаката с надписа „Внимание!!! Дупка!!!”.

Баталната сцена става на булевард „Мария Луиза” в морската столица, минути след самия финал на протеста, когато вече всички се разотиват. Съмнителна група, която вече втора вечер се подвизава сред множеството протестиращи и заглушава с тромбони всяко тяхно скандиране, се нахвърлила върху 72-годишния дядо Георги. Възрастният мъж е сред челните редици на всяко едно протестно шествие и винаги носи в ръката си лозунг.

Като видял, че късат плата на стареца, активист се притекъл да го защитава. Изневиделица неизвестен към момента нападател нанесъл удар в лицето на демонстранта и му разбил носа. Веднага след това избягал в по булеварда, в посока общината. Другите протестиращи, които станали свидетели на мелето веднага се развикали на близо стоящ полицай и го помолили да направи нещо, за да бъде задържан нападателя. Към момента няма данни биячът да е арестуван.

Един от най-активните протестиращи във Варна – Стоян Николов, предостави за читателите на БЛИЦ ексклузивно видео от баталната сцена.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

МУТРИТЕ ПУСНАХА МУТРИ СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди