изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:40 EET
“Умен” часовник на Sony - ексклузивно от VIVACOM    
Новини От днес VIVACOM предлага ексклузивно ново „умно” устройство – часовникът SmartWatch на Sony. Наред с обичайните функции за точно време, иновативният продукт се свързва със смартфона на притежателя си чрез Bluetooth и му дава възможност да

 чете съобщенията си, да следи обажданията си, както и да проверява мейла, календара и акаунтите си в социалните мрежи, а пускането на музика, използването на калкулатора и свалянето на приложения са възможни без докосване до телефона. Устройството ще се предлага на цена от 249,90 лв., а лоялните клиенти на VIVACOM ще могат да се възползват от 40% отстъпка.

 

Тънкият едва 8 мм часовник е с алуминиево тяло и защита от прах и напръскване. Лесен и удобен за носене, той може да се постави както около китката, така и върху дрехите на притежателя си, за да му осигури пълен контрол върху функциите. Впечатляващият 1.3-инчов OLED сензорен екран на Sony SmartWatch е с резолюция 128х128 пиксела и поддържа 65 000 цвята.

 

„Умното устройство” e съвместимо със смартфони с Bluetooth и Аndroid 2.0 или по-нова версия. Особено подходящ е за всички актуални модели на Sony – Xperia Z, Xperia T, Xperia U, Xperia tipo, Xperia tipo dual,  Xperia S, Xperia go. Пълният списък на съвместими устройства може да откриете тук.

 

 

 

 


Сходни връзки

“Умен” часовник на Sony - ексклузивно от VIVACOM | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди