изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:31 EEST
Сър Алекс: Останах изумен от победата на Реал срещу Барса    
СпортМениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън призна, че е останал изключително впечатлен от играта на Реал в дербито срещу Барселона. „Кралския клуб" спечели с 3:1 на „Камп Ноу" и се класира на финала в турнира за Купата на Краля.

„Бях изумен от начина, по който Реал се разправи с Барселона. Считам, че мадридчани играха просто великолепно и направиха невероятни контри, благодарение на Йозил, Роналдо и Ди Мария", заяви Сър Алекс.

„Добре ни е известно, че Реал е един от отборите, играещи най-успешно и остро на контра. Именно с това предстои да се справим във вторник. В подготовката си обръщаме специално внимание на това", призна Фъргюсън.

„По-силни сме в сравнение с миналия сезон. Разполага и с Ван Перси и Кагава, а младоци като Уелбек и Клевърли възмъжаха.Де Хеа се развива, Рафаел прави силен сезон. Всичко това ми дава възможността да ротирам състава си", заяви още мениджърът на Юнайтед. http://topsport.ibox.bg

 


Сходни връзки

Сър Алекс: Останах изумен от победата на Реал срещу Барса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди