изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:46 EEST
Реал (Мадрид) с втора победа над Барселона за 4 дни    
НовиниРеал (Мадрид) победи Барселона за втори път в рамките на 4 дни. След успеха с 3:1 за Купата на краля във вторник като гост, сега “белия балет” се наложи с 2:1 на “Сантяго Бернабеу” в мач от 26 кръг на Примера дивисион.

Карим Бензема и Серхио Рамос вкраха по едно попадение за Кралския клуб а Лионел Месе беше точен за Барса. Това беше трета загуба за каталунците в рамките на 10 дни. “Блаугранас” не са допускали две поредни поражения от април 2012 г., когато отстъпиха на Челси в Шампионската лига и на Реал (Мадрид) за първенство.
Карим Бензема откри резултата в 6-ата минута, когато засече във вратарското поле ниско центриране на Алваро Мората отляво. В 18-ата минута Лионел Меси изравни с удар от наказателното поле. С това попадение аржентинецът изравни рекорда на Алфредо ди Стефано, като и двамата вече имат по 18 гола в Ел Класико.
Девет минути преди края Серхио Рамос донесе победата на Реал (Мадрид). Той се разписа с глава след центриране на Лука Модрич от корнер. В последните секунди на мача играчите на Барселона искаха дузпа за фаул срещу Адриано, но съдията Мигел Перес Ласа не отсъди нарушение. Заради протестите си след края на мача вратарят Виктор Валдес получи червен картон.
Въпреки победата Реал (Мадрид) остана на трето място в класирането, но вече е само на една точка от втория Атлетико (Мадрид) и на 13 от лидера Барселона. Във вторник “белият балет” гостува на Манчестър Юнайтед в 1/8-финален реванш от Шампионската лига. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Реал (Мадрид) с втора победа над Барселона за 4 дни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди