изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:08 EET
Пенсионер от Радомир спечели 200 000 лв. от “Национална лотария”    
Общество 200 000 лева от телевизионната игра “Национална лотария” спечели Христо Кацарски от Радомир, който взима 260 лева пенсия. “По-добре късно, отколкото никога”, беше краткият коментар на 67-годишния щастливец.

“Играта ми беше като на майтап. Играех за самата игра, за самото шоу, и не осъзнавах в момента какво може да се случи”, заяви той в предаването “Събуди се” на Нова телевизия.

“Аз отидох за 500 лв. Не очаквах, че ще ме изберат”, обясни той и добави, че ако изобщо е имал стратегия, то е да редува в избора си на предположения “нагоре” и “надолу” като избор в играта, където трябва да уцели дали едно скрито число е по-голямо или по-малко от това, което се вижда.

Пенсионерът сподели, че досега никога не е печелил големи суми от хазартни игри.

Водещият на предаването Захари Бахаров пък разказа, че мъжът изглеждал много спокоен, докато играел, той дори се вълнувал повече от него. Според него, по принцип играчите не осъзнават събитията в момента на играта. “Аз съм човекът, който най-добре разбира какво се случва”, добави той.

За късметлията Кацарски той каза, че ако с всичките си приятели трябва да изпие по едно по случай печалбата, трябва да изпие тонове алкохол. Затова го посъветва да ги събере всички накупи тогава да почерпи. “Той сега си има своите проблеми”, каза актьорът-водещ.

Общо играта досега е раздала около 5 млн. лв. Само в предаването са дадени 2 млн. Бахаров даже вече не се впечатлява от суми като 5 и 10 хил. лв. и много иска играчите да си тръгват с по-големи торби с пари.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пенсионер от Радомир спечели 200 000 лв. от “Национална лотария” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди