изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:28 EEST
Бойко Борисов два пъти вдига кръвно до 160 през нощта    
НовиниПремиерът в оставка Бойко Борисов е изкарал спокойно нощта, заяви тази сутрин директорът на Правителствена болница доц. Любомир Спасов. По думите на медика, мониторната система е регистрирала само два по-високи пика, към 2 и 05:30 часа до 160 горна граница в кръвното налягане, но в момента премиерът в оставка е спокоен. Вчера, както БЛИЦ съобщи, Бойко Борисов бе приет около 13 часа в Правителствена болница с обща отпадналост, главоболие и повръщане.

Спасов не се ангажира с конкретен срок за изписването на премиера в оставка. “Днеска ще видим какво е състоянието му и в зависимост от това ще решим бъдещите си действия по отношение на лечението”, каза той по Нова ТВ. Наблюдението и медикаментозното лечение продължават.

“Измерихме кръвното, при приемането му беше 180/100. Стабилизиран е и е сложен на системи. Със сигурност оттук нататък цял живот ще трябва да е на поддържащи медикаменти”, разкри пред БЛИЦ шефът на Правителствена болница доц. Любомир Спасов.

Според него причина за повторното влошаване на здравословното състояние на Бойко Борисов е силно нервно и психическо напрежение. “Със сигурност това, което се случва в момента в държавата се отразява и на него”, коментира още доц. Спасов.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Бойко Борисов два пъти вдига кръвно до 160 през нощта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди