изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:24 EEST
Кметът на Варна Кирил Йорданов се оттегля на 6-ти март    
Новини Градоначалникът на морската столица Кирил Йорданов е взел решение дали да остане на кметския престол в града, съобщиха от пресцентъра на Общината. От там допълниха, че Йорданов ще разкрие сензационни истини, свързани с управлението на града и взиманите решения на Общинския съвет в годините, в които е управлявал Варна. Ето и какво се пише в прессъобщението на Общината:

Кметът на Варна Кирил ЙОРДАНОВ взе своето решение.

Той ще изчака и решението на Общинския съвет за насрочване на извънредно заседание, каквото той поиска да бъде свикано. Ако такова заседание не се състои – което ще е друга форма на бягство от отговорност в труден за града момент, кметът ще обяви решението си в сряда, 6 март 2013 г.

Обясним е страхът у тези, които ще бойкотират заседанието на Общинския съвет, защото те знаят, че на евентуално такова заседание ще прозвучат страшни истини за града ни. Истини, които – рано или късно, ще станат известни и с цялата си тежест ще се стоварят върху им.

Близки до кмета Кирил Йорданов споделиха пред репортер на LiveNews, че той е обмислил създалата се ситуация и е взел категорично своето решение, но не искат да го казват преди самият той да го обяви. Подразбира се по думите им, че Йорданов ще подаде оставка и ще се оттегли от кметския пост във Варна, но преди това ще разкрие и причините за създалото се недоволство у гражданите в годините на управление, както и част от злоупотребите извършвани от Общинския съвет, за който той имал наблюдения. http://www.livenews.bg

 


Сходни връзки

Кметът на Варна Кирил Йорданов се оттегля на 6-ти март | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди