изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:18 EET
Samsung пуска 6 варианта на Galaxy S IV    
По света Samsung ще покаже новия си флагмански смартфон Galaxy S IV на 14 март на специално събитие в Ню Йорк. Според предварителните информации, устройството ще се продава в шест варианта. Очакват се модели Galaxy S IV с памет 16, 32 и 64 гигабайта, всеки от тях в черен и бял корпус, съобщи SamMobile.com, цитиран от TechNews.

Смартфонът ще поддържа работа в мрежи 3G и 4G (LTE). Моделът ще стъпи вероятно на процесор Qualcomm Snapdragon 600, който поддържа и двете мрежови технологии. Възможен е обаче и вариант с процесор Samsung Exynos и допълнителен LTE чип.
 
В момента всички топ смартфони на Samsung разчитат на процесори, разработени и произведени от самата компания. Според слуховете Galaxy S IV ще има 5-инчов AMOLED дисплей с Full HD резолюция, четириядрен процесор, 13МР камера и последна версия на операционната система Android.

Samsung е лидер на пазара за мобилни телефони, както и в сегмента на смартфоните, където се конкурира с Apple и нейния iPhone. Двете компании водят и непримирима съдебна битка, която навлезе в нов етап след решение на окръжния съд в Калифорния да намали почти двойно глобата на Samsung, наложена миналата година за патентни нарушения. http://it.dir.bg

 


Сходни връзки

Samsung пуска 6 варианта на Galaxy S IV | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди