изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:11 EEST
ДЪРЖАВАТА ГОРИ: 18-годишна майка на 3-месечни близнаци се обеси!    
НовиниТрима са увиснали на въжето само за едно денонощие във Варненско

Ужасяваща трагедия разтърси варненското село Игнатиево, след като 18-годишна майка на 3-месечни близначета е била намерена обесена в дома си, научи БЛИЦ от заместник-шефката на „Бърза помощ” във Варна – д-р Антоанета Касабова.По думите й, съпругът на жената, която е от ромски произход, се натъкнал около 20 часа вчера на безжизненото тяло на младата майка, което висяло на въжето. Той изпаднал в шок при вида на мъртвата си жена, а след това започнал да буйства. Мъжът изпотрошил цялата покъщнина и се наложило да бъде откаран в спешния център, защото наранил ръцете си.

Изминалата нощ е повече от шокираща, тъй като освен обесената млада майка, двама мъже също са увиснали на примката, пише Днес +.

60-годишен мъж е бил открит мъртъв в жилището си на ул. ”Антон Неделчев” в морската столица, като тялото му е било открито от негови близки около 23 часа, а 29-годишен жител на Аксаково е бил открит обесен в гаража на хубавата си къща тази сутрин около 7,20 ч.

И при трите случая категорично се касае за самоубийства, обясниха за БЛИЦ източници от полицията. Към момента се разследват причините, накарали хората да сложат край на живота си.

Една от версиите е, че следродилната депресия е причината 18-годишната майка да надене примката на шията си. За 60-годишният мъж пък е установено, че страдал от заболяване, като от около седмица насам бил с влошено здравословно състояние и вероятно това е причината той да реши да сложи край на живота си.

„Три самообесвания за една нощ – такова нещо до сега не сме виждали при нас!”, обясни пред наш репортер д-р Касабова. Тя припомни, че през последните дни във Варна имаше още няколко самоубийства.

Вчера 43-годишният Христо Соваджиев се хвърли от Аспаруховия мост, а ден преди него 29-годишен мъж направи същото. Тялото му бе извадено след няколко дни край Казашко. Лекарите пък продължават да се борят за живота на Красимир Николов, който бе открит с прострелна рана в слепоочието от малокалибрено оръжие във вилата му между кв. „Виница” и село Кичево.

Орлин ФИЛИПОВСКИ

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

ДЪРЖАВАТА ГОРИ: 18-годишна майка на 3-месечни близнаци се обеси! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди