изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 05:14 EEST
ТРЕТА ПОБЕДА ЗА ЮНОШИТЕ НА "ДОБРУДЖА 07"    
СпортОтборът на "Добруджа 07" продължава отличното си представяне във финалите на републиканското първенство по волейбол за юноши старша възраст, които се провеждат в добричката зала "Добротица".

Момчетата на треньора Генчо Цветков записаха трета поредна победа и доказаха, че амбициите им за място сред четирите най-добри отбора в страната не са случайни. В третия ден на надпреварата добруджанци победиха състава на "Славия" (София) с 3:1 (25:22, 23:25, 25:20, 25:21). С този си успех в предварителна група "А" те направиха сериозна заявка за място във финалната четворка.

След третия състезателен ден класирането оглавиха волейболистите на "Виктория Волей" (Пловдив), които продължават също без загуба и са по-добре в геймово съотношение от домакините. Самочувствието на пловдивчани обаче едва не им изигра лоша шега, като за малко да допуснат неочаквана развръзка в двубоя си с "Пирин Балканстрой" (Разлог), завършил 3:2. Пиринци стартираха много надъхано срещу съперника, като след равностойна игра малко не им достигна за първа победа в групата.  Петгеймовата битка пък бе третият негативен тайбрек, който трябваше да преглътнат от началото на надпреварата. Така с 3 точки волейболистите от Разлог са на четвърто място.

Възход бележи тимът на "Левски Волей" (София), който също се поздрави с успех в третия ден. "Сините" победиха лесно "Монтана" (Монтана) с 3:0 и са трети в таблицата, като вече дишат във врата на добруджанци. Директният двубой между двата тима бе късно вчера.

 


Сходни връзки

ТРЕТА ПОБЕДА ЗА ЮНОШИТЕ НА "ДОБРУДЖА 07" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди