изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:10 EET
Румънски митничар убит с миша отрова след среща с Брендо    
Общество Спиридон Джордже умира, след като е заловена наркопратка с 1,2 тона кокаин

Румънец, свързан с наркотрафика на Евелин Банев-Брендо, е намерен мъртъв на 30 април 2011 г. в черноморския залив Дълбока. Митничарят Спиридон Джордже издъхва в адски мъки, убит с миша отрова.До тялото на румънеца е отрита картонена кутия от сок със сламка. Именно от нея е пил чужденецът, преди да издъхне в адски мъки.

Смъртта на Джордже има своя предистория. През юли 2010 г. украинските власти залавят в Одеса огромна пратка с кокаин – над 1,2 тона, пристигнала от Латинска Америка. Дрогата била скрита в индукционни пещи за топене, а фирмата-получател била регистрирана на името на Спиридон Джордже. Румънецът е дългогодишен митничар на пункта Негуру вода. Според румънските служби той напуснал работата си няколко години преди да посрещне смъртта си в залива Дълбока.

Още в дните преди инцидента с мишата отрова Джордже е бил обект на засилен интерес от страна на българските спецслужби, твърди “168 часа”.те засичат поредица от негови лични срещи с обявения за кокаинов крал Евелин Банев-Брендо. На тези разговори е било дискутирано залавянето на пратката от 1,2 тона кокаин в Одеса, а мишата отрова е наказание за провала на на наркооперацията.

Това всъщност е едно от убийствата, станали у нас през последните години, в които според МВР по един или друг начин е замесен международният трафикант на кокаин.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Румънски митничар убит с миша отрова след среща с Брендо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди