изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:09 EET
Брендо отказа да говори пред съда в Милано, съдят го по бързата процедура    
По света Евелин Банев - Брендо отказа да говори на състоялото се днес в Милано заседание по процеса "Кокаинови крале". По него са подсъдими 13 души, петима от които българи, включително Банев, шестима италианци, един словенец и един румънец, съобщи БНТ.


По искане на подсъдимите процесът се води при закрити врата и не бяха допуснати близки и журналисти, а само адвокати и преводачи. Обсъдени са били технически проблеми, като е уважено искането на защитата на следващите заседания, които са през април, да бъдат представени нови документи от България. Присъдата се очаква в края на следващия месец.

Процесът започна с около половин час закъснение и вероятната причина е липса на преводач на български. Никой не знае какъв е мотивът на Евелин Банев да поиска да бъде съден по бързата процедура и при закрити врати. Юристите обясняват, че обикновено целта е да се намали наказанието за извършеното престъпление с 1/3. За престъплението, което му се вменява, Брендо може да получи до 30 години лишаване от свобода, но след като е предпочел бързата процедура, до два месеца той може да получи 17-18 години.

Три дни преди делото 10-годишната дъщеря на Брендо Лара беше отвлечена пред дома й в квартал "Бояна", докато тръгваше за училище.

Вчера майката на момичето Моника Добринова се обърна чрез ефира на БНТ към похитителите с молба да се свържат с нея. Тя заяви, че се надява да разбере какво е състоянието на детето й.

Главният прокурор Сотир Цацаров вече обяви, че отвличането на Лара е знак към баща й. Той беше категоричен, че по случая се работи интензивно.  http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Брендо отказа да говори пред съда в Милано, съдят го по бързата процедура | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди