изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:39 EEST
Убиецът на бременната Петя: Беше ми скучно и досадно и я убихме    
Новини "Беше ми скучно и досадно и затова я убихме заедно с приятеля ми". Това признание шокира психолози от МВР, които разпитвали 19-годишния Емил Азов, задържан заради жестокото убийство на 20-годишната Петя Тодорова.

Младата бременна жена бе открита захвърлена в двуметрова бетонна шахта в Западен парк във вторник вечерта. Полицията арестува бащата на детето Емил Азов и неговия приятел Михаил Миков, който му помагал и също измъчвал и удрял беззащитното момиче.

Докато правел самопризнанията, очите на Емил се насълзили, но не било от съжаление от това, което е направил, а от страх за бъдещето си. Емил трудно признал, опитвал се да назовава нещата по различен начин, но накрая разказал подробно всичко.
Измърморил под носа си едва чуто "Съжалявам", но от кумова срама, коментират експертите.

Неговият приятел Михаил Миков, на 23 г., признал първи за случилото се пред столичните полицаи. Той описал подробно какво са направили. Обяснил, че двамата отишли първо в апартамента на Емил, където трябвало уж да се разберат какво ще правят с бременността на момичето. Нищо неподозиращата за намеренията им Петя пристигнала в дома на Емил с очакване да се разрешат нещата.

Там обаче тя била разочарована от отказа на Емил да поеме отговорност за бащинството. Въпреки това тя правила секс с него пред очите на Михаил, с когото също имала интимни отношения. Според описанието на двамата дори Емил свършил в нея за разнообразие. След това тримата се отправили към парка. Прилъгали Петя, че имат уговорка с техен приятел да се видят, и отишли до безлюдното място край шахтата.

Емил познавал добре района, защото именно там преди около три месеца опитал да запали друга своя интимна приятелка. Тя била колежка на Михаил, с която се запознал наскоро. През ноември Емил дори започнал паралелна връзка с нея. Тогава той проявявал неприкрита ревност и чувство за собственост към момичето. Непрекъснато се месел в отношенията с другите, опитвал се да ограничава контактите с други хора и се държал агресивно. Веднъж дори изпразнил цял пълнител от газов пистолет по старото гадже на девойката.

След случилото се обаче момичето решило да сложи край на връзката си с Емил. Когато разбрал накъде отиват нещата, той я подлъгал и я завел на същото място в Западен парк. Именно там Емил в пристъп на ярост облял цялото момиче с бензин. Тубата си бил подготвил предварително. Както при убийството на Петя предварително планирал действията си. Той бил готов да драсне клечката, за да я подпали жива.

Тогава обаче се намесил Михаил и успял да го спре навреме.
За мястото около шахтата Емил бил сигурен, че е достатъчно отдалечено от случайни минувачи и е скрито от любопитни погледи.

След като двамата любовници на Петя я завели там, извадили спрей и я напръскали в лицето. Бременната жена паднала зашеметена на земята, а те започнали зверски побой. Удряли я с каквото им попадне - с пръти, юмруци, ритали я безжалостно.
Двамата са изтезавали зверски момичето, докато тя им се молела да престанат. След това започнала да се извинява, и да търси помощ, но те се нахъсвали още повече от нейната беззащитност.

"Сега затисни носа , да спре да диша", крещял Емил, който блъскал момичето с всичка сила. След това двамата решили да се изгаврят с девойката и я съблекли чисто гола.
После изхвърлили тялото на Петя, без да са сигурни, че е издъхнала, коментираха криминалистите. Това го направили умишлено, за да се мъчи още повече. След това решили да я заровят жива и започнали да хвърлят пръст върху нея. По-късно съдебно-медицинската експертиза установява, че Петя е починала още по време на побоя в следствие на черепно-мозъчна травма. Когато приключили с убийството, Емил и Михаил започнали да мислят как да се отърват своите окървавени дрехи. Съблекли се и ги скрили в близък трафопост. После изведнъж се сетили, че докато били тримата заедно в жилището на Емил, Петя е изпуснала някъде на леглото мобилния си телефон. Върнали се обратно, взели и него, и го изхвърлили при техните дрехи. По-късно се прибрали по домовете си, сякаш нищо не се е случило.

"Това е напълно безсмислено убийство, направено от абсолютни безделници, хора без път и посока. Техният профил съвпада почти напълно с този на убийците на Николай Йорданов, който бе разфасован на части и захвърлен в различни посоки. Такъв е и Владимир Бошнаков, който разчлени телата на длъжниците си, обясни зам.-директорът на Института по психология на МВР Росен Йорданов.

"Този тип поведение е много тежка психопатия. Такива хора изобщо не се замислят нито за миг за смисъла на човешкия живот, говори за огромна жестокост. За тях животът не е ценен, коментира още Йорданов.
Според събраните от първоначалното разследване факти семейството на Емил изцяло го е издържало. Неговата майка работела в чужбина от години и редовно му пращала пари, с които да живее спокойно. Братът на Емил също има работа и му помагал.
Емил се запознал с Петя в социалната мрежа. Когато двамата се видели, в нейните очи той вероятно се почувствал много важен и ценен. Емил се възползвал от това, че момичето било затворено и скромно. По данните от майка й не е излизала много често навън и дори страдала от страхова невроза.

Емил можел лесно да манипулира такова тихо и затворено момиче.
Той често се възползвал от нея и дори я превърнал в сексуална робиня, за да изпробва всякакви свои фантазии. Когато обаче се отегчил, решил да я премахне, посто за да види какво е това, от скука, коментира още психологът.
Вече са повдигнати обвинения за умишлено убийство на двамата арестувани.
В петък предстои Емил Азов и Михаил Миков да се изправят пред магистратите от Софийския градски съд, където прокуратурата ще поиска най-тежката мярка за неотклонение.  http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Убиецът на бременната Петя: Беше ми скучно и досадно и я убихме | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди