изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:19 EET
ЕС забранява порното със закон    
Европейски съюз На 12 март в Брюксел ще бъде гласуван нов проектозакон, с който да се наложи цензура на порнографията във всички видове медии и основно интернет.

Според европарламента порнографията е станала неизменна част от ежедневието на хората, а това е много неприемливо, тъй като според тях се нарушават човешките права на жените. В няколко страни и основно Германия забраната на порното е факт, като всичко се следи строго от кибер-полицията на страната. Китай също има много строги мерки, но те разбира се не са част от Европейския съюз.

Предложението на ЕС може да обхване и големите социални мрежи като Facebook и Twitter. Там също се разпространяват материали с порнографско съдържание, а много често това се случва и сред непълнолетните потребители.

Интернет операторите също ще бъдат натоварени с не леката задача да предупреждават своите клиенти, когато влизат в подобен тип сайтове. Ако проектозаконът бъде приет, това означава, че всички членки на ЕС ще трябва да се съобразят с това. Новият закон ще обхване 27 страни с общо население 500 млн. души, които ще бъдат подложени на сериозни промени.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ЕС забранява порното със закон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди