изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:28 EEST
Рапърът Сай ще пусне нова песен през април    
Любопитно

Южнокорейският рапър Сай съобщи, че ще пусне нова песен през април след глобалния си хит "Gangnam Style" и ще направи голям концерт в Сеул.



Сай разкри, че песента ще бъде записана на корейски и английски, а видеото, което ще бъде качено в Ю Тюб, ще включва субтитри на шест езика – китайски, тайвански, испански, френски и португалски. "През април 2013 г. ще издам нов сингъл, който ще излезе по едно и също време в цял свят. Ще направя концерт..., който ще може да гледате на живо в Ю Тюб. Само за вас", заяви Сай.

Билетите за концерта, наречен "Хепънинг", ще бъдат пуснати в продажба на 11 март, съобщи агенцията на певеца. Той ще изпълни както новата песен, така и свои стари хитове. 35-годишният рапър се сдоби със световна слава след песента Gangnam Style, сатира на луксозния начин на живот в богат квартал на Сеул. Песента се превърна в най-гледаното парче в Ю Тюб и оглави класациите в цял свят.

Рапърът получи най-високото отличие за култура в Южна Корея, а миналия месец пя на церемонията по встъпването в длъжност на новата президентка Пак Чон-хи. / http://news.bgnes.com/

 


Сходни връзки

Рапърът Сай ще пусне нова песен през април | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди