изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:07 EET
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 11.03.2013    
Времето

През нощта от запад облачността ще се увеличи. В северозападните райони ще превали слаб дъжд. Минимални температури между 5° и 10°. В София 7°. Утре ще има променлива облачност, в Северна България по-често значителна . На места ще превали краткотраен дъжд, преди обяд в Западна България и централните райони на Дунавската равнина, привечер - главно в Горнотракийската низина и по Южното Черноморие. Вятърът в повечето места ще бъде слаб от запад-югозапад. Максимални температури - между 15° и 20°. В София - около 15°.

- Лекарствата срещу свински грип - само срещу рецепта от личния лекар! - Спаска от Добрич, но не тази, за която си мислите.- Всяка да си знае общинския съветник, преотдаването на колежка е престъпление, което не се наказва от закона! - Донка от тесен център - Добрич, но не тази, за която си мислите- Всеки сезон е подходящ за малко СПА! - Катя от Крушари, но не тази, за която си мислите.



Атмосферното налягане ще е значително по-ниско от средното за този месец и ще остане без съществена промяна.

Над планините облачността ще бъде променлива, с превалявания от дъжд, по най-високите части - сняг. Ще духа умерен до силен западен вятър. Максимална температура на 1200 метра - около 10°, на 2000 метра: 5°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, в северните райони по-често значителна. На места ще превали краткотраен дъжд. Максималните температури ще са: 16° - 18°. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала. Температурата на морската вода е 6°-7°.

Дежурен синоптик: Мартин Славчев

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 11.03.2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди