изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:00 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

- На 9 март, около 08:50 часа е получено съобщение за извършена кражба в района на етнографски комплекс „Стария Добрич”. Установено е, че чрез взломяване на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в ателие, находящо се в комплекса. По данни на тъжителят е извършена кражба на велосипед марка „Спринт” и нумизматични монети. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
- На 9 март, около 07:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на територията на с. Зърнево, общ. Тервел. Установено е, че за времето от 02:00 часа до 06 часа на 9 март, неизвестен извършител чрез срязване е извършил кражба на около 250 метра меден електрически проводник от електроразпределителната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Тервел.
- На 10 март, около 20:25 часа в Първо РУП Добрич, е получено  съобщение за извършена кражба от частен имот, находящ се в ж.к. „Балик”, в град Добрич. Чрез взломяване на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителката е извършена кражба на златни накити с тегло около 90 грама. По случая е образувано досъдебно производство.
- На 10 март около 12:25 часа, е получено съобщение за извършена кражба от гробищен парк на територията на с. Дончево, община Добричка. Установено е, че чрез подкопаване на гроб, неизвестен извършител е извършил кражба на около 110 грама златни предмети. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Втори РУП Добрич.
- На 9 март, в 13:30 часа в Първо РУП Добрич, е получено съобщение за това, че неизвестни извършители изкопават електрически проводник, в близост до трафопоста по улица „Суха река” в град Добрич. Изпратените полицейски екипи на място установяват, че трима извършители, са изкопали и срязали 4 жилен силов кабел със сечение 185 кв, излизащ от трафопоста. С полицейска марка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич са задържани Г.А. (22г.) от град Добрич, В.А.(20г.) от с. Дряновец, обл. Добрич и С.К. (17г.) от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУП Добрич.
- На 9 март, около 03:40 часа в град Добрич по улица „Хр. Ботев” в посока ул. „Оп. Д. Ковачев”, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация. При последвалата проверка за алкохол с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 1,29 промила в издишания от водача въздух.  С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан Д.Г. (25г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- На 10 март, около 18:45 часа, по улица „Г.С. Раковски” в град Генерал Тошево, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,45 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан И.И. (57г.) от град Генерал Тошево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 Контролните органи са съставили 59 акта и 65 фиша за констатираните от тях нарушения.
- На 9 март около 04:55 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по улица. „Черно Море” в град Балчик. Лек автомобил „Алфа Ромео”, управляван от М.З. (22г.), поради управление с несъобразена с пътните условия скорост, губи управление на МПС, удря се в оградна стена и се преобръща на пътното платно по посока на движението си. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал един от пътуващите в автомобила, който е отведен в МБАЛ Добрич с комоцио и съмнение за пукнат череп, настанен в неврохирургия със съчетана травма без опасност за живота. На водача на МПС е взета кръвна проба за изследване по надлежния ред.

 На територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани  три пожара без сериозни материални щети.
 
11.03.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди