изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:45 EEST
Болярин плаща ток с 15 кг монети    
Любопитно

Велико Търново. 15 кг монети, събирани от три години, донесе великотърновецът Мартин Карагеоргиев в инкасаторския пункт на Енерго Про, за да си плати тока. Мартин е един от участниците в протестите срещу монополите във Велико Търново. Твърди, че е събрал последните си стотинки, за да плати новата си сметка за електроенергия.



Той занесе 180 лева като половината от тях бяха в банкноти, а другите - в жълти стотинки по 1, 2, 10 и 20. В пункта на енергото го посрещнаха уплашени, че трябва да броят до 18 часа, когато им свършва работното време, но Мартин остави торбичките на доверие, като каза на служителките да ги преброят, когато могат.

Преди да си тръгне от пункта обаче, той беше върнат, за да сортира монетите, които в една от торбичките били размесени и така не можело да се приемат. Карагеоргиев обеща, че ще раздели монетите в отделни торбички и ще помогне на служителите да ги преброят, за да си плати тока.
http://www.standartnews.com

 


Сходни връзки

Болярин плаща ток с 15 кг монети | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди