изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:42 EEST
Тройната коалиция води в състезанието по мерене на магистрали    
НовиниПо неофициални данни до края на 2012 г. в състезанието за това кое правителство е построило повече, води Тройната коалиция - 121 километра срещу кабинета Борисов - 115 километра.


Разбира се, трябва да се има предвид, че настоящото не довърши мандата си, а строящите се в момента трасета са 9 с обща дължина 204 километра. Освен това много от трасетата, открити от Тройната коалиция, се експлоатират без акт 16, има и проблеми и с отчуждаването.

До момента у нас обаче нямаме магистрала построена само от едно правителство. Дори и най- късата отсечка от магистрала „Хемус” – 8 км от околовръстното на София до село Яна ще стане готова в рамките на две правителства.

За магистрала Люлин, която е дълга 19 километра, заслугата е на общо 3 правителства и 12 години работа. Кабинетът „Сакскобургготски” започна договарянето на парите, 40 на сто беше построена от кабинета „Станишев”, останалите 60 - от правителството на Борисов.

Сметката кой колко магистрали е построил е трудна и поради друга причина - има отсечки като 16-километровата между Харманли и Любимец, която е откривана и от двете последни правителства - веднъж през 2007 г., и след отстраняването на дефекти в настилката - отново през октомври 2010 г.

http://btvnews.bg

 


Сходни връзки

Тройната коалиция води в състезанието по мерене на магистрали | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди