изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:51 EET
Топ 5 на изненадващите мъжки сексуални фантазии    
Любопитно Когато става въпрос за секс, мъжете могат да говорят много. Предимно се хвалят, разбира се, но пък винаги можем да научим нещо ново и интересно от тях. Най-интересни са техните фантазии. И съвсем не си мислете, че става въпрос само за порно. Напротив, силният пол може да ни изненада с неподозирани интимни тайни.

Поговорихме си с няколко представители на мъжката половина от човечеството и те се осмелиха да ни споделят някои от най-съкровените си мечти. Дали са били сериозни, или са се шегували, преценете сами.

Представяме ви топ 5 на жените, за които фантазират нашите възлюбени половинки.

Героиня от любим филм
Спомняте ли си онзи епизод на "Приятели", в който Рос помоли Рейчъл да се направи на Принцеса Лея от "Междузвездни войни"? Оказва се, че героинята съвсем не е любим персонаж само на нюйоркския ни приятел, но и на много други мъже, превърнали сагата в своя религия. Почти няма заклет фен на филмите, който да не е фантазирал за принцесата със странните опашки. Изглежда, че оскъдното й костюмче привлича силно порасналите момченца.

Топ 5 на изненадващите мъжки сексуални фантазии
Учителка от детството
Половината мъже сигурно все още не могат да забравят новата учителка по математика, която започна да им преподава в 10 клас. Току що завършила, невероятно секси и без грам да се интересува от преливащите от хормони пубертети. Същите тези мъже сигурно не са научили нищо от нея, но пък са прекарвали вечерите твърде интимно, мислейки си за нея. А може и сега да се сещат за детското си увлечение.

Проститутка
Мисълта за жена, която изпълнява всички сексуални желания, без да се дърпа, е опияняваща за мъжете. Тя идва само и единствено заради секса. И го прави така, сякаш е най-прекрасното преживяване в живота й. Смяна на пози и нестандартни места, тя няма право на отказ. Нищо чудно, че мъжете си мечтаят за такава партньорка в леглото.

Топ 5 на изненадващите мъжки сексуални фантазии
Майка на приятел
Поне един пич от компанията има майка, която е перфектна, въпреки възрастта си. Облича се като младо момиче и тялото й е стегнато от непрестанните тренировки във фитнеса. Не излиза от фризьорския салон, а маникюрът й винаги е перфектен. Тя няма нищо общо с майките домакини, които черпят приятелчетата на сина си с домашни сладки. Тя им дава единствено сексуални фантазии, които, за жалост, няма как да споделят с нейния син.

Приятелка на половинката
Неизбежно е. Поне една от нас има твърде секси приятелка, за която половинката ни твърди, че "изобщо не е толкова готина". Ама е сигурен в това само на думи. Защото от време на време в съзнанието му се прокрадва мисъл за интимни забавления с нея, а в най-добрия случай: и с нас. Едновременно.

Топ 5 на изненадващите мъжки сексуални фантазииSex and the City
Ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!
 


Сходни връзки

Топ 5 на изненадващите мъжки сексуални фантазии | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди