изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:24 EEST
Целят депутатите с памперси и тоалетна хартия    
Парламент Тоалетна хартия и памперси полетяха към депутатите в един от последните им работни дни. Около 300 протестиращи се събраха в 12 часа пред Народното събрание под надслов "Да изметем боклука". Бунтарите се бяха уговорили да са въоръжени с мети и лопати. Донесоха и няколко стека с тоалетна хартия и бебешки пелени. Няколко народни представители бяха обстрелвани с тях при влизането им в парламента.

Всеки депутат, който напусне сградата на Народното събрание след днешното заседание, също ще получи по една ролка, обяви един от организаторите на протеста Янко Петров. Хората скандират "Мафия" и "Боклуците вън".

Към 13 часа пред парламента бе паркиран син трабант с бургаска регистрация - подарък за народните избраници.

Другото крило на протестиращите, които гравитират около Янаки Ганчев, съобщиха, че ще се присъединят към днешния национален протест. Те също пристигат с метли. Засега разрешението, което са извадили от общината, е да се съберат пред служебния заден ход на парламента, откъдето да даряват депутатите, а след това ще импровизират и вероятно ще се съберат в по-късните часове пред сградата на президентството.

"Не сме съгласни с техния сценарий и няма да участваме в изборите", бе категоричен Янко Петров. Мнозина от хората около него заявиха, че не искат да гласуват, защото отново в кандидатските листи са хората, които са познати от последните 23 години. Протестиращите са готови да бойкотират изборите и заявиха, че през следващите два месеца протестните действия ще продължат.  http://standartnews.com/

 


Сходни връзки

Целят депутатите с памперси и тоалетна хартия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди